• SLO
 • ENG
 • +386-31-357-248
 • Kontakt

  Imate vprašanje za nas?X

  PUSTITE SPOROČILO

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

dobava in vgradnja talnih oblog

Ko je talna obloga izbrana, je potrebno izmeriti površino tal in narediti popis del. Površina, na katero se polaga, mora biti ustrezno pripravljena: dovolj trdna, ravna, čista in suha. Pogoji pri vgradnji (temperatura podlage in zraka ter vlažnost zraka) morajo biti ustrezni. Vezni materiali (lepila, vijaki) morajo zagotoviti zadosten oprijem s podlago, da bo obloga prenesla predvideno obrabo in napetosti pri spremembah klimatskih pogojev.

Pri polaganju brez lepljenja (plavajoče), je potrebno izbrati primerno podlogo, ki bo zmanjšala udarni zvok in obloga po njej ne bo drsela. Sredstva za površinsko obdelavo (laki, olja, zaščitni premazi) naj se nanašajo po navodilih proizvajalca in v ustreznih klimatskih pogojih.

Vgradnjo naj opravi samo usposobljen podopolagalec, ki dobro pozna izbrano talno oblogo in njene posebnosti. Izogibajte se vsestranskim ”mojstrom” in ne izberite podopolagalca samo zaradi nizke cene. Pred vgradnjo mora preveriti materiale, pri vgradnji pa upoštevati pravila stroke in navodila proizvajalca.

Pri izvedbi del je priporočljiv nadzor s strani neodvisnega strokovnjaka. Kvalitetna talna obloga, ki je kvalitetno položena, je kvalitetna talna obloga!

www.podopolagalstvo.si
Vse pravice pridržane © PODOPOLAGALSTVO, Branimir Voh s.p.